fbpx

4 weken schema specifiek voor niveau 6, 7, 8 & 9 spelers.

Wil jij beter worden in tennis?
Dan is dit schema iets voor jou. Je gaat elke week de baan op met nieuwe tips en handige oefeningen!

Vul hierboven je gegevens in en ontvang direct toegang tot je schema!

Via Whatsapp 4 weken contact met je trainer

Ik train één keer in de week met een groepje in Amsterdam en volg online de lessen bij Tennis the World. Deze combinatie vind ik erg prettig. Ik kan zelf kiezen wat ik ga doen, wanneer en elke keer steek ik er iets van op. Online leek mij in het begin een beetje gek, maar ze begeleiden mij goed

Arno van Oosten
Arno van Oosten

Toen ik net begon met tennissen kon ik wel een bal over het net heen krijgen maar het kosten mij erg veel moeite. Ik wilde graag beter worden (wat nog steeds veel beter kan) maar mijn service was echt een ramp en daar kan ik nu op vertrouwen en dat geeft een heerlijk gevoel. De trainingen helpen mij enorm!

Wessel Bastiaansen
Wessel Bastiaansen

Ik speel al een lange tijd tennis maar sinds ik ben gaan studeren kreeg ik trainen op een vast moment moeilijk voor elkaar en kostte het mij net te veel geld. Dat ik nu elke week gericht kan trainen met mijn tennismaten en mijn spel kan verbeteren is ideaal.

Luuk Schroen
Luuk Schroen

"Trainen op een vast moment kreeg ik moeilijk voor elkaar. Dat ik nu elke week gericht kan trainen met mijn tennismaten en mijn spel kan verbeteren is ideaal!"

Deze situatie herken jij wellicht zelf ook wel. Je wilt graag beter worden maar het lukt niet door andere omstandigheden. Je hebt het door werk, school of kinderen erg druk en op een vast moment lessen schiet er steeds bij in. Of je hebt geen tennismaatjes van jouw niveau waardoor je moeilijk aan tennissen toekomt, aangezien het lastig is om in je eentje te tennissen. 

Door ons platform kan jij gericht aan je spel werken, kan je contacten met mensen die net als jij beter willen worden en kan je schema’s krijgen waardoor je naar een doel toewerkt en daadwerkelijk verder komt!

Hugo: Ik ben dit concept begonnen omdat ik onwijs veel van tennis hou en mezelf elke dag beter wil maken, maar merkte dat ik dit alleen kon doen als ik een trainer om me heen had. Door zelf een balletje te gaan slaan met vrienden werd ik ook beter, omdat je uiteindelijk toch vaak de bal slaat. Maar ik merkte dat wanneer ik gericht ergens aan werkte ik echt stappen begon te maken. Ik was erg gemotiveerd om beter te worden, maar mijn tennismaten hadden dat wat minder. Ik miste een omgeving van mensen die net als ik graag de baan op wilde gaan.

Nadat ik zelf bij de Kim Clijsters Academy, Justine Henin Academy en de KNLTB veel heb mogen leren over hoe je een speler beter moet maken en mijn licentie haalde had ik de mogelijkheden en de kennis om dit met andere te delen. Een omgeving waar de gemotiveerde tennissers van elke niveau bij elkaar komen. Voornamelijk niveau 7-8-9 spelers kunnen hier veel aan hebben: een platform waarin je technische en tactische lessen kan volgen, ook als je het druk hebt. En dat in een online Community met mensen die net als jij progressie willen boeken.

Partners met

Lijkt het jou ook top om...?

Zelf te bepalen wanneer je gaat trainen?
De feedback van een trainer altijd terug te kunnen zien?
Te trainen wat jij wil verbeteren?
Regelmatig contact te hebben met een professionele trainer?
Contact te kunnen maken met tennisgekkies zoals jij?
Altijd met een doel de baan op te gaan?
Geen les te missen doordat je flexibel bent?
Nergens aan vast te zitten?

Volgens plan te werken met je eigen schema en je progressie zichtbaar te hebben?

Ja?
Probeer dan GRATIS dit schema en krijg een account op het platform!
We open the world of tennis

Via Whatsapp 4 weken contact met je trainer