fbpx

E-book: 4 tips die jou direct een betere tennisser maken

Vooral de 2e tip slaat nergens op als je het voor het eerst hoort!

What's in it for you:
Leer harder slaan
7 wetten die geen trainer je leert maar belangrijker is dan welke tip of oefening dan ook
Maak van je service je vriend
Gericht trainen tijdens het vrijspelen
Een verrassing die je niet wil missen
Nooit meer verkeerd voor de bal staan

Wat anderen over ons zeggen:

Ik train één keer in de week met een groepje in Amsterdam en volg online de lessen bij Tennis the World. Deze combinatie vind ik erg prettig. Ik kan zelf kiezen wat ik ga doen, wanneer en elke keer steek ik er iets van op. Online leek mij in het begin een beetje gek, maar ze begeleiden mij goed

Arno van Oosten
Arno van Oosten

Toen ik net begon met tennissen kon ik wel een bal over het net heen krijgen maar het kosten mij erg veel moeite. Ik wilde graag beter worden (wat nog steeds veel beter kan) maar mijn service was echt een ramp en daar kan ik nu op vertrouwen en dat geeft een heerlijk gevoel. De trainingen helpen mij enorm!

Wessel Bastiaansen
Wessel Bastiaansen

Ik speel al een lange tijd tennis maar sinds ik ben gaan studeren kreeg ik trainen op een vast moment moeilijk voor elkaar en kostte het mij net te veel geld. Dat ik nu elke week gericht kan trainen met mijn tennismaten en mijn spel kan verbeteren is ideaal.

Luuk Schroen
Luuk Schroen

Bij Tennis the World geloven we erin dat helderheid de eerste stap is richting progressie. Wij helpen de fanatieke clubtennissers die op zijn minst één niveau omhoog willen en dit doen wij met ons online programma. Ik ben Hugo Straver, eigenaar van Tennis the World en ik heb mij als tennisser voornamelijk ontwikkeld zonder trainer op de baan. Die trainer was ik namelijk zelf. Met 4+ jaar trainers-ervaring met fanatieke clubtennissers laat ik jou graag zien hoe jij, zonder veel financiële investeringen, wel progressie kan boeken en de touwtjes in handen kan houden.

Jij bepaalt namelijk wanneer je traint, met wie, en wat… maar jij mag het dan wel met begeleiding ervaren! Progressie begint bij inzicht… en inzicht krijg je bij tip 1! 

Wil je doelgerichter met je spel aan het werk en beter worden?

Ja?
Download dan dit e-book!