fbpx

Tennisles wanneer jij wil!

Ontwikkel jezelf tot een betere tennisser door onze online trainingen en schema’s waardoor jij vaker op de baan staat en gericht kan trainen.

Je herkent het vast wel: je bent begonnen met tennissen of hebt besloten meer te gaan tennissen en je wil beter worden. Je denkt: ik wil tennisles gaan volgen. Je stuurt een bericht naar een trainer of tennisschool en het blijkt dat je bijvoorbeeld alleen op de donderdagavond kan trainen. Je zit in een groepje met mensen die een stuk beter zijn of juist minder zijn dan jij en daarbij: je kan niet eens elke donderdagavond! Je moet er een hoop voor verzetten en de helft van de keren lukt het niet om te komen.

Je tennist daardoor niet 1x in de week, maar zelfs minder dan dat! En dat vinden wij allebei zonde toch?!

Train wanneer je wil: flexibiliteit en vrijheid.

Wellicht de twee kernwaarden die wij als mens steeds meer gaan waarderen. Je wil je eigen tijd bepalen en niet alles willen verzetten vanwege een tennisles waar je anders onnodig ±20 euro voor betaald.

Vaker de baan op met de juiste mensen.

Het belangrijkste is dat je vaker de baan op gaat, maar HOE DAN!? is jouw vraag met een drukke agenda. Onze methodiek helpt je daarbij en zorgt ervoor dat je mede door tips en onze online omgeving met gelijkgestemden de baan op gaat.

Groei mee & zit nergens aan vast.

Wij vinden het belangrijk dat je groeit en blijft verbeteren. Daarom blijven wij ook nieuwe trainingen maken. Bevalt het niet, dan zit je nergens aan vast.

Tennisles wanneer je wil

Waar je voorheen rekening moest houden met het vaste uurtje tennisles in de week kan je nu met jouw tennismaatjes makkelijker plannen om te gaan trainen. Je pakt simpelweg de Community erbij, volgt je les en gaat stappen maken!

Niemand in je omgeving die met je kan tennissen? Vraag het de andere leden om de baan op te gaan!

Gericht trainen op tijden die jouw uitkomen

Totale vrijheid en flexibiliteit

Ik train één keer in de week met een groepje in Amsterdam en volg online de lessen bij Tennis the World. Deze combinatie vind ik erg prettig. Ik kan zelf kiezen wat ik ga doen, wanneer en elke keer steek ik er iets van op. Online leek mij in het begin een beetje gek, maar ze begeleiden mij goed

Arno van Oosten
Arno van Oosten

Toen ik net begon met tennissen kon ik wel een bal over het net heen krijgen maar het kosten mij erg veel moeite. Ik wilde graag beter worden (wat nog steeds veel beter kan) maar mijn service was echt een ramp en daar kan ik nu op vertrouwen en dat geeft een heerlijk gevoel. De trainingen helpen mij enorm!

Wessel Bastiaansen
Wessel Bastiaansen

Ik speel al een lange tijd tennis maar sinds ik ben gaan studeren kreeg ik trainen op een vast moment moeilijk voor elkaar en kostte het mij net te veel geld. Dat ik nu elke week gericht kan trainen met mijn tennismaten en mijn spel kan verbeteren is ideaal.

Luuk Schroen
Luuk Schroen

De plek voor spelers van niveau 6, 7, 8 of 9 om te groeien.

Wanneer wij nieuwe trainingen maken groei jij met ons mee. Als je lid wordt hoef je dus nooit voor meer te betalen zodra er meer bij komt.

Wij verwachten van jou dat je blijft groeien, vandaar dat wij dat ook doen. Niet tevreden? Dan zit je bij ons niet vast aan lange contracten: maandelijks opzegbaar. 

Steeds meer waarde

Steeds meer resultaat

Nergens aan vast, altijd vrij.

Feedback op je slagen*

* alleen bij Premium

Als je onze trainingen volgt en regelmatig op de baan staat zal je merken dat je resultaten boekt, maar er kunnen altijd bepaalde aspecten verkeerd aangeleerd worden. Om die reden heb je de mogelijkheid om video’s op te sturen van je slag en daar feedback over te ontvangen.

Persoonlijke feedback

Altijd terug te zien, geen "wat zei de trainer vorige keer ookalweer?!"

Feedback inclusief spraak en advies!

Als optie mee doen met events.

Train met professionele trainers op de baan tijdens onze events en clinics. We zorgen ervoor dat jouw doelen en ontwikkelingspunten scherper worden. Ontmoet ook gelijk andere leden!

Gericht trainen op bepaalde thema's

Als lid 50% korting!

Ontmoet de trainers en leden

Optie tot chatten met spelers en trainers.

Bij Premium 24/7 persoonlijke coaching.

Via de chat functie binnen de Community wordt je als Premium lid gecoacht door een professionele trainer. Je doorloopt een intake waarin duidelijk wordt wat jouw doelen zijn. Je trainer coacht jouw om je doelen te behalen. We helpen je met de aspecten die jij als speler nodig hebt om verder te komen.

Als basis lid kan je chatten met trainers (geen intensieve begeleiding) en spelers.

Coaching op het gebied van tennis, planning, gedrag en voeding.

Je eigen coach altijd bij de hand

Word lid van de Community

Het is maandelijks opzegbaar!

Fijn begin!

Meest gekozen!

Meeste progressie!

Waarom zijn er beperkt aantal plekken?

Uiteraard willen wij ook groeien in aantal klanten, maar het belangrijkste is dat we de huidige klanten zo goed mogelijk helpen. Als we te veel mensen gaan proberen te helpen, helpen we niemand.

Veelgestelde vragen

Is er een 'niet goed, geld terug' garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een 'niet goed, geld terug' garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de Tennis the World Community bij je past.

Wat is de duur van de overeenkomst?

Het is maandelijks opzegbaar!

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, je kan bij ons gemakkelijk wisselen tussen lidmaatschap.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Color
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping