fbpx

Academy Kids Reizen

Voel je als een échte prof

Droom jij ervan om je te voelen als je tennisidool? Dat kan!

Ga met even fanatieke tennissers van jouw leeftijd met ons op reis naar de Kim Clijsters Academy, Justine Henin Academy of andere locaties!

Voor de ouders: je kind geniet, jij rust! 

 • Speel internationale wedstrijden en krijg training van ATP/WTA trainers!
 • Stap met ons de auto in, krijg eten en drinken en leuke activiteiten: alles is verzorgd!
 • Maak herinneringen (en vrienden) voor het leven!

Vul hieronder je e-mail + voorkeuren, je zit nog nergens aan vast. De kans dat je tennisdroom uitkomt wordt wel groter! 🙂 

Verwachte data van een reis

Net voor en/of net na kerst 2019

2/3 januari 2020

14/15 maart 2020

21/22 maart 2020

28/29 maart 2020

  "Ik ben geïnteresseerd in een Academy reis (voor mijn kind)."

  Toen wij Sam’s enthousiasme hoorde door de telefoon wisten wij dat hij het super naar zijn zin had. Bij ons gaat het er vooral om dat hij het naar zijn zin heeft en wij een veilig gevoel hebben.

  Marion Scholtes – moeder van Sam
  Marion Scholtes – moeder van Sam

  Eerst was ik wat zenuwachtig omdat ik niemand kende maar dat ging snel weg toen we daar waren. Het was net alsof ik echt een international was.

  Kevin Straathof
  Kevin Straathof

  Ik vond het erg leuk om Roel weer met jullie op pad te sturen. Goed geregeld en ik had een super blij kind weer thuis vol enthousiaste verhalen.

  Mijanou – moeder van Roel
  Mijanou – moeder van Roel

  We gingen nu tennissen, met elkaar eten en naar het zwembad op 1 dag! Dat was heel gaaf! De wedstrijdjes vond ik ook erg leuk want ik had de beker gewonnen.

  Yannick Bena
  Yannick Bena

  Voordat je op reis gaat is het spannend, maar ik ben nu een fantastische ervaring rijker. Ik heb wedstrijden gespeeld tegen spelers vanuit de hele wereld.

  Sam Scholtes
  Sam Scholtes

  Over de locaties

  Beide locaties bieden een inspirerende omgeving. Waar de Kim Clijsters Academy een moderne uitstraling heeft, is de Justine Henin Academy wat klassieker.

  Beide met een omgeving waar Grand Slam titels zijn te bewonderen, Kim of Justine wel eens binnen lopen en waar het bruist van het tennis.