fbpx

Het cadeau voor
de fanatieke tennisser

Geef een plan met progressie cadeau

Op de voor jou gewenste datum zetten we het account klaar voor de persoon die jij het cadeau doet.

Het PROgressie-PROgramma cadeau doen

Het programma voor spelers die minstens 1 niveau vooruit willen gaan

Het PROgressie-PROgramma is voor de fanatieke tennisser die het maximale uit zijn of haar spel wil halen. 1x in de week lessen is niet voldoende. Jouw tennisvriend wil (en moet) technisch, tactisch, mentaal en fysiek stappen maken. Met ons programma kan dat wanneer hij of zij dat wil.
Super leuk om cadeau te geven.

Geef jouw dierbare progressie cadeau.

Wat je cadeau gaat doen:
2 maanden PROgressie-PROgramma*

*we hanteren bij de actie geen maandelijks lidmaatschap.
Je hebt wel 7 dagen bedenktijd en betaald een eenmalig bedrag.
Wel zo fijn bij een cadeau.

Leuk om te geven

Een keer iets anders dan een blik ballen.

Met een plan aan de bak

Een cadeau waar je echt iets mee doet.

7 dagen bedenktijd.

Het zou zonde zijn om risico's te lopen, vooral bij een cadeau.

Het probleem

Je weet niet zo goed wat je die tennisgek gaat geven voor kerst/verjaardag/slagen etc. Tennisballen of een nieuwe shirtje... te standaard.

De oplossing

Je geeft het PROgressie-PROgramma cadeau. Hierdoor geef je deze persoon letterlijk progressie en een plan om mee aan de bak te gaan in deze gekke tijden. Verveling zal in ieder geval niet aanwezig zijn.

3-staps methode

1. Helderheid

Zodra je bij ons start, gaan we eerst zorgen voor helderheid: waar sta je precies. Je start met onze Assessment en voert het PROgressie-PROtocol uit. Vanaf dan kan je pas verder.

2. Doelgerichtheid

Je weet nu waar je aan moet werken. Wij zorgen dat je ook weet HOE je het aan kan pakken op en naast de baan. Helderheid + uitvoeren = ?.

3. Meten

Je werkt hard, maar levert het ook resultaten op? Dat gaan we in een vast ritme meten! Elke maand doe je een progressie test middels het PROgressie-PROtocol. Hierdoor weet je of je op de goede weg bent, of dat je moet bijsturen.

HET CADEAU VOOR DE FANATIEKE TENNISSER

'Doelgericht vlammen voor twee maanden'

Je wil voorkomen dat je bij je eerst volgende wedstrijd een blessure krijgt, net aan verliest omdat je geen ritme had of nog steeds die slag niet hebt verbeterd waar je al tijden tegen aan loopt...

2 bonussen

50% korting op kleding van Bidi Badu

Als jij wint, winnen wij ook. En als wij winnen, win jij ook: wij werken samen met kledingmerk Bidi Badu. Als lid van het PROgressie-PROgramma krijg je 50% (!) korting op hun kleding.

Insturen van je slagen en advies krijgen van een TTW coach

Dit is echt een no-brainer. Nergens krijg je dit. Voor videofeedback vragen wij al meer dan dit hele traject. Om dit cadeau zo tof mogelijk te maken, maken wij nu een uitzondering.

Wie zitten achter het PROgressie-PROgramma?

Een gevalletje: Practice what you preach

Elke trainer in onze organisatie is zelf ook een fanatieke speler. We zijn geen machines, maar mensen die precies weten waar onze leden tegenaan lopen. Door de ‘oefenmindset’ te hebben leren we elke dag een beetje meer en dat geven we door aan de leden. Zo kan je ons kennen van de Tennis the World podcast, waarin we de expert binnen de tennissport interviewen. We trainen zelf op regelmatige basis en leren van de experts om ons heen. Wij brengen onze kennis op een vernieuwde manier over naar anderen met als doel zoveel mogelijk fanatieke tennissers te helpen professioneler te trainen.

Onze fantastische garantie (al zeggen we het zelf)

Ben je niet tevreden of is het cadeau niet bevallen?
Dan heb je 7 dagen de tijd om dit aan te geven.
Je krijgt 100% terug gestort.

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat het cadeau in?
Dat spreken we met jou af. Jij meld je aan met jouw gegevens en dus jouw e-mailadres. Vul nog niet bij het afrekenen het e-mailadres in van degene die je het cadeau doet. Dan is het geen verrassing meer. Op de door jouw gekozen datum veranderen we het e-mailadres en dus het account in het programma naar de gelukkige die het cadeau heeft gekregen.
Is dit een lidmaatschap of een eenmalige betaling?
Dit is een eenmalige betaling.
Wat als ik na 7 dagen niet overtuigd ben?
Dan krijg je je geld terug.
Kan ik bij aanmelden met jullie een persoonlijk plan opstellen?
Ja, dit kan de eerste keer gratis om je kennis te laten maken met onze methode van plannen. Daarna kan dit tegen betaling.
Waarom Tennis the World?
Omdat wij je helpen met meer dan alleen het slaan van de bal. We zijn een jong maar ervaren team die zelf doet wat het de klanten adviseert. We helpen je met plannen, dat je daadwerkelijk gaat trainen, je mindset, je tactieken, je fysiek en de leefstijl die nodig is om daadwerkelijk beter te worden. Het mooie hiervan is, is dat jij de baas blijft in wanneer, waar en wat je traint! Totale vrijheid dus.
Doen jullie ook aan video-feedback?
Ja, dit aanbod is alleen beschikbaar voor onze leden.
Blijft jullie aanbod uitdagend?
Zeker, je krijgt zelfs elke week een nieuwe training. Hocus pocus, de key is focus.

Op de voor jou gewenste datum zetten we het account klaar voor de persoon die jij het cadeau doet.

Yes! Nog meer reviews!