fbpx

Tennis the World Club Clinic

Doel van de clinic

Deze korte intensieve clinic is voor de fanatieke tennisser van jullie club die als individu minstens één niveau omhoog wilt en graag met gelijkgestemden de baan op stapt. Voor elke tennisser is er tennisles bij een trainer, waar hopelijk veel gebruik van wordt gemaakt. Echter is één keer in de week training niet voor iedereen genoeg. Sommige leden willen meer. Meer trainen. Meer stappen maken en met meer fanatiekelingen omgaan. Wat ze alleen niet altijd willen is dubbel zoveel betalen.
In deze clinic geven we voor deze leden de oplossing en brengen we de fanatiekelingen bij elkaar.

Groei als club door de energie van je leden

Wat je krijgt:

Een geheel verzorgde clinic

Ons team zorgt ervoor dat we 16 leden per clinic inspireren en aan het werk zetten.

Een samenkomst van de fanatieke amateurs

Wij zorgen ervoor dat de fanatieke amateur van niveau 6, 7 of 8 op een professionele wijze kan trainen. Onze werkwijze en methodes zijn voor vele leden nieuw en daarom leuk om mee te maken.

Doelgericht trainen voor 60 minuten

We zorgen ervoor dat de leden doelgericht met elkaar gaan trainen en daardoor direct stappen maken in hun spel.

Het probleem

Je hebt als club fanatieke leden van niveau 6, 7 en 8 maar jullie hebben ze niet iets te bieden waardoor ze hun spel kunnen verbeteren zonder het direct duur te maken en er veel tijd aan kwijt te zijn.

De oplossing

De Tennis the World Club Clinic. Tijdens deze clinic laten we als aanvulling op de lessen die mogelijk al door de tennisschool worden gegeven manieren zien hoe je doelgericht kan gaan vrijspelen en altijd en overal je spel kan gaan verbeteren. De fanatieke amateur die wedstrijden wil winnen moet getraind worden op meer dan techniek. Onze online methode helpt ze verder als aanvulling op de reguliere lessen op fysiek, mentaal en tactisch vlak. Dit kost jullie als club geen geld en tijd en is voor de leden een laagdrempelige en efficiënte manier om meer uit hun spel te halen.

3-staps methode

1. Meld je als club aan voor de Club Clinic

Geef via deze pagina aan dat je geïnteresseerd bent in de Club Clinic, dan nemen wij contact met jullie op en bespreken we de mogelijkheden.

2. De uitvoering

Samen zorgen we ervoor dat leden zich aanmelden via jullie unieke club pagina op onze site. Wij zorgen dat de deelnemers voor en tijdens de clinic goed geïnformeerd zijn en meer dan een balletje kunnen slaan.

3. Blijvende progressie

Het is ons doel dat de deelnemers na de clinic stappen kunnen blijven zetten in hun spel en dat ze met enthousiasme op jullie club verschijnen. Bij tevredenheid willen we in samenwerking zorgen voor meer leven in de vorm van activiteiten.

2 bonussen voor jullie als club:

50% korting op team/commissie kleding voor jullie leden

Wij werken samen met Bidi Badu, het Duitse kledingmerk. Wij mogen clubs dezelfde korting (50%!) geven die wij ook krijgen waardoor jullie goede kleding kunnen aanbieden voor jullie leden voor een interessante prijs.

2 maanden gratis lidmaatschap voor alle bestuursleden

Als bestuur besluit je wat je organiseert op de club. Als bestuurslid wil je dan ook graag zelf weten wat je aanbiedt aan de leden. Om er achter te komen hoe wij precies werken kan jij als bestuurslid twee maanden genieten van ons lidmaatschap ten waarde van 20 euro.

Programma: 1,5 uur rammen en vlammen

Eerste 15 minuten Start event met uitleg
60 minuten Doelgericht trainen
15 minuten Afsluiting

Wie zijn de trainers?

Hugo Straver

Hugo Straver is eigenaar van Tennis the World. Maandelijks helpt hij mensen in het online programma om beter te tennissen in totale vrijheid op elk aspect waar het spel om vraagt. Dit om op en naast de baan te vlammen. Daarnaast is Hugo een ervaren trainer en zelf nog altijd een fanatiek speler. Hugo gebruikt de principes van het ondernemen en succesvolle leiders als methode op de baan, gestoken in een tennisjasje. Daarnaast is Hugo de host van de Tennis the World podcast waarin hij spreekt met o.a. Jacco Eltingh, Raymond Knaap, Robbe Ceyssens.

Etienne Hartevelt

Mijn naam is Etienne Hartevelt, Ik ben erg geïnteresseerd in de gezondheid van mensen en athletic performance. Aan het einde van mijn bachelor Sport, Management & Ondernemen realiseerde ik mij dat ik meer interesse had in de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam dan de marketing- en managementmodellen die wij op school toegeworpen kregen. Ik besloot mijn bachelor af te maken, maar daarnaast mij verder te scholen. Sindsdien ben ik een beetje doorgeschoten in de cursussen en clinics die ik heb gevolgd. Na het afronden van mijn master in high performance sport te Spanje, heb ik mijzelf beloofd geen opleidingen meer te doen en mij volledig op het werkveld te richten. Sinds 2019 werk ik voor mijzelf, waarin ik mensen begeleid naar een gezonder welzijn en betere sportprestaties. Ik begeleid een breed scala aan doelgroepen, van jong tot oud, van minder fit tot extreem fitte sporters, van onervaren tot ervaren en ga zo maar door.

Aantal deelnemers per clinic: tussen de 8 en 20

Kosten voor de club = 0
Kosten per deelnemer = 7,50