fbpx
Voor volwassenen met niveau 2-3-4 die houden van hard trainen om zich voor te bereiden op de competitie of toernooien (en willen genieten van heerlijke avondjes).
Meer informatie over deze reizen.
Ben jij tussen de 10 en 16 jaar oud en helemaal gek van tennis. Ga met ons mee op reis en laat je inspireren door de omgeving en je buitenlandse tegenstanders.
Meer informatie over deze reizen.
Ben jij een man en houd jevan tennissen en een biertje en wil je graag weer eens als van ouds met de mannen een dagje op stap? Of ben jij een vrouw en kan je niet wachten om met "de meiden" een dagje te tennissen en wellness te doen? Dan is dit iets voor jou!
Ik wil meer weten over deze reizen.

“KLINKT LEUK MAAR IK GEEF WEL MIJN KIND MET JULLIE MEE!?"

Wij willen graag kennismaken. Hier alvast wat informatie over Hugo, de oprichter van Tennis the World: “Vroeger speelde ik het liefst de hele dag tennis, maar kon dat alleen maar bij mij in de buurt. Na Federer en Nadal te zien tennissen tijdens de Wimbledon Finale van 2008 wilde ik niets liever dan dat gevoel ook ervaren: tennissen als een prof en voelen als een international. Helaas had ik niet het niveau en de mogelijkheden om dat te behalen. Zoveel jeugdspelers hebben meer in zich dan zij denken en willen zich ook een keer voelen als een prof. Daarom besloot ik om deze mogelijkheid te creëren en ben ik precies een jaar geleden met Tennis the World begonnen. Inmiddels zijn er nu 34 spelers van elke niveau met ons mee geweest en zijn er tennis dromen uitgekomen. Het team is klaar voor meer!

Referenties

Lees wat de kinderen en ouders over hun ervaring vinden!
Marion Scholtes – moeder van Sam
Marion Scholtes – moeder van Sam

Toen wij Sam’s enthousiasme hoorde door de telefoon wisten wij dat hij het super naar zijn zin had. Bij ons gaat het er vooral om dat hij het naar zijn zin heeft en wij een veilig gevoel hebben.

Kevin Straathof
Kevin Straathof

Eerst was ik wat zenuwachtig omdat ik niemand kende maar dat ging snel weg toen we daar waren. Het was net alsof ik echt een international was.

Mijanou – moeder van Roel
Mijanou – moeder van Roel

Ik vond het erg leuk om Roel weer met jullie op pad te sturen. Goed geregeld en ik had een super blij kind weer thuis vol enthousiaste verhalen.

Yannick Bena
Yannick Bena

We gingen nu tennissen, met elkaar eten en naar het zwembad op 1 dag! Dat was heel gaaf! De wedstrijdjes vond ik ook erg leuk want ik had de beker gewonnen.

Sam Scholtes
Sam Scholtes

Voordat je op reis gaat is het spannend, maar ik ben nu een fantastische ervaring rijker. Ik heb wedstrijden gespeeld tegen spelers vanuit de hele wereld.

Wave Wave

Nummers zeggen de waarheid

Bekijk hier het succes van ons concept!
34
Tennis dromen uit laten komen
7
Reizen georganiseerd
250 +
Games gewonnen door de Community leden tegen buitenlandse spelers.

Onze Reizen

Bekijk de planning en wie weet kun jij ook aanschuiven
[tm_product gutter=”30″ row_gutter=”30″ animation=”move-down” number=”12″ columns=”xs:1;sm:2;md:3;lg:4″]

Vul hieronder je gegevens in en dan prikken we een geschikte datum en locatie.

Ik vind het natuurlijk leuk om kennis te maken met jullie en mocht er voor jullie en mijzelf tijd zijn om te tennissen dan doe ik dat ook graag. Een soort gratis tennisles, maar dan toch anders!

    Laten we kennismaken!