fbpx

Reis met leeftijdsgenoten

Je gaat nooit alleen op reis. Tijdens onze reizen ontmoet jij spelers van jouw leeftijd. In het begin zijn het misschien "vreemden" voor jou, maar aan het einde van de reis ben jij een hand vol vrienden rijker. Het leuke daarvan is: zij vinden tennis net als jij helemaal geweldig!

Voel je als een prof en word international

Wie is jouw favoriete speler? Serena? Roger? Novak? Kiki? Zij zijn ook ooit het buitenlandse avontuur aangegaan. Dat is heel knap van ze, en jij kan dat ook! Droom jij ervan om je te voelen als jouw held? Ga met ons mee en versla speler uit andere landen!

Word Community Member

Community Member? Wat is dat?
Als jij met ons mee gaat op reis word je lid van onze "Community". Die bestaat uit alle spelers die ooit een keer met ons mee zijn geweest. Voor die groep organiseren wij leuk activiteiten, krijg je kortingen en hoor jij het eerste van ons wanneer wij weer op reis gaan. Ga je met ons mee op reis, dan krijg je dit lidmaatschap er gratis bij!

“KLINKT LEUK MAAR DAT LIJKT MIJ BEST SPANNEND ZONDER OUDERS!?"

Dat het spannend is snappen wij heel goed. Daarom kan je voordat je met ons op reis gaat eerst, samen met je ouders, kennis met ons maken. Wij zijn allemaal nog jonge mensen die het ook geweldig vinden om te tennissen... We kunnen ook een balletje slaan!

Het is trouwens al minder eng als jij je bedenkt dat er veel leeftijdsgenoten met je mee gaan en je weet dat wij willen dat jij het 100% naar je zin hebt.

Referenties

Lees wat jouw leeftijdsgenoten en hun ouders over onze reizen te zeggen hebben!
Marion Scholtes – moeder van Sam
Marion Scholtes – moeder van Sam

Toen wij Sam’s enthousiasme hoorde door de telefoon wisten wij dat hij het super naar zijn zin had. Bij ons gaat het er vooral om dat hij het naar zijn zin heeft en wij een veilig gevoel hebben.

Kevin Straathof
Kevin Straathof

Eerst was ik wat zenuwachtig omdat ik niemand kende maar dat ging snel weg toen we daar waren. Het was net alsof ik echt een international was.

Mijanou – moeder van Roel
Mijanou – moeder van Roel

Ik vond het erg leuk om Roel weer met jullie op pad te sturen. Goed geregeld en ik had een super blij kind weer thuis vol enthousiaste verhalen.

Yannick Bena
Yannick Bena

We gingen nu tennissen, met elkaar eten en naar het zwembad op 1 dag! Dat was heel gaaf! De wedstrijdjes vond ik ook erg leuk want ik had de beker gewonnen.

Sam Scholtes
Sam Scholtes

Voordat je op reis gaat is het spannend, maar ik ben nu een fantastische ervaring rijker. Ik heb wedstrijden gespeeld tegen spelers vanuit de hele wereld.

Wave Wave

Nummers zeggen de waarheid

Bekijk hier het succes van ons concept!
36
Tennis dromen uit laten komen
8
Reizen georganiseerd
300 +
Games gewonnen door de Community leden tegen buitenlandse spelers.

Onze Reizen

Bekijk de planning en wie weet kun jij ook aanschuiven
[tm_product gutter=”30″ row_gutter=”30″ number=”12″ columns=”xs:1;sm:2;md:3;lg:4″]

Vul hieronder je gegevens in (samen met je ouders) en dan prikken we een geschikte datum en locatie.

Ik vind het natuurlijk leuk om kennis te maken met jullie en mocht er voor jullie en mijzelf tijd zijn om te tennissen dan doe ik dat ook graag. Een soort gratis tennisles, maar dan toch anders!

    Laten we kennismaken!