fbpx

TWO STRONG – Kim Clijsters Academy – 2 & 3 januari 2020

350.00

Op 2 tot 3 januari 2020 gaan we naar de Kim Clijsters Academy. Deze mooie en inspirerende academie maakt het mogelijk onze doelen te behalen: jou te laten voelen als een echte internationale tennisser en te trainen als een echte prof.

Wil jij 2020 met een klapper beginnen? Dan is dit ideaal voor jou als je: tussen de 9 en 16 jaar oud bent, graag tennist, je veel wil leren en wil dat je tennisdroom uitkomt! 

 

Niveau van spelers: de spelers die met ons mee gaan verschillen qua niveau. We delen de groepen in op niveau. Uiteraard doen hier wel fanatieke spelers aan mee waarbij we tot nu toe weinig niveau-problemen hebben ervaren tijdens ‘stage dagen’ reizen omdat we de groep ook mixen met die van Kim Clijsters Academy. De spelers staan minstens 2x per week op de baan en kunnen vaak goed mee met JRT* toernooien niveau (nu ongeveer brons) of beter. Twijfel je over het niveau? Mail naar info@tennistheworld.nl

 

 

  (invul 1 tot 200)
  ( invul 1 tot 9 met één cijfer achter de comma )
  (invul 1 tot 200)
  (invul 1 tot 200)
  ( invul 1 tot 9 met één cijfer achter de comma )
  ( invul 1 tot 9 met één cijfer achter de comma )
  (invul 1 tot 200)
  (invul 1 tot 200)
  (invul 1 tot 200)
  ( invul 1 tot 9 met één cijfer achter de comma )
  ( invul 1 tot 9 met één cijfer achter de comma )
  ( invul 1 tot 9 met één cijfer achter de comma )
  (invul 1 tot 200)
  (invul 1 tot 200)
  (invul 1 tot 200)
  (invul 1 tot 200)
  ( invul 1 tot 9 met één cijfer achter de comma )
  ( invul 1 tot 9 met één cijfer achter de comma )
  ( invul 1 tot 9 met één cijfer achter de comma )
  ( invul 1 tot 9 met één cijfer achter de comma )

SKU
2019-8-1
Category:
Share:
De Kim Clijsters Academy heeft 8 binnenbanen en 12 buitenbanen. Het is op deze dagen koud buiten, dus spelen we binnen. Binnen spelen we op de US Open hardcourt banen!

Tijdens deze dagen word je geïnspireerd en gemotiveerd. Met leeftijdsgenoten (en vrienden) maak je de reis van je leven en krijg je tennisles van trainers van professioneel niveau. Plezier is echter bij ons het allerbelangrijkste. Daarom zorgen wij ook voor een onwijs leuke tennisles en fun-activiteiten. Wat je je hier bijvoorbeeld bij kan voorstellen is het zwemmen bij het tropisch zwembad, tafeltennis wedstrijdjes en spelletjes waar jij tot die dag nieuwsgierig over bent!

Deze twee dagen zijn stage dagen bij de Kim Clijsters Academy. Dit houd in dat wij een tennis programma volgen die geheel gemaakt is door de KCA en waar jij het maximale uit je spel kan halen. Zij focussen tijdens deze dagen op jouw techniek, tactiek en fysiek. Daarbij train je met veel spelers van de Kim Clijsters Academy en andere spelers (en ga je er ook wedstrijden tegen spelen!)!

Vervoer
Wij vervoeren ons in zeer veilige en nieuwe auto’s of personenbusjes. De begeleiders van Tennis the World rijden.
Verzamelplek
Dit is afhankelijk van de inschrijvingen. We zorgen ervoor dat dit voor iedereen te doen is.
Betaalwijze en annulering
De betaalwijze kan je zelf kiezen: een factuur of iDeal. Je boeking staat vast wanneer je betaald hebt. Wij begrijpen dat er altijd iets kan gebeuren waardoor u de reis moet annuleren. Wij brengen €25 ,– annuleringskosten in rekening. Daarnaast adviseren wij u een annuleringsverzekering af te sluiten. Vul het formulier hiernaast in om je aan te melden, en zorg dat je dit invult met jouw ouders. De reis gaat door bij minimaal 8 en maximaal 20 deelnemers.
Overnachting
We overnachten bij Villa Vigor. Dit is een 16 minuten rijden vanaf de Kim Clijsters Academy. We hebben hierdoor een mooi groot landhuis in ons bezig om met elkaar leuke activiteiten te doen en overzicht te hebben op elke deelnemer.
Veiligheid
Veiligheid eerst! Wij zorgen geen reisverzekering, deze dien je zelf af te sluiten.

Zo lang heb je nog om je in te schrijven:

Terug naar toen + updates voor ouders
Vroeger ging je als kind buiten spelen en riepen je ouders je met moeite naar de eettafel. Nu is de speelruimte niet meer het voetbalveld/tennisbaan/speeltuin maar de telefoon of Playstation. Bij Tennis the World gaan we terug naar verbinding en mogen de deelnemers alleen hun telefoon gebruiken als we onderweg zijn in de auto. Via WhatsApp worden de ouders gedurdende de reis op de hoogte gehouden door ons.
±350
Prijs
 • Volg voor twee dagen een prof programma
 • Met fanatieke tennissers en vrienden op reis
 • Word lid van de Tennis the World Community
 • Een ervaring die je nooit meer vergeet
 • Alles verzorgd door TTW = rust voor je ouders!

Programma

Donderdag 2 januari 2020 Pro stage dag
Vertrektijd bij verzamelplek donderdag Rond 7.30 uur
Vrijdag Pro stage dag
Tijd van thuiskomst verzamelplek Vrijdag Rond 21.00 uur
Inhoud van een "Pro stage dag":
09.00 - 10.00 Fitness
10.30 - 12.00 Tennis training (techniek)
12.00 - 13.00 Lunch & vrije tijd & rondleiding
13.00 - 14.30 Tennis training (tactiek)
14.30 - 15.00 Cooling down
15.00 - 17.30 Naar verblijf plek en activiteit
17.30 - 18.30 Eten
18.30 - 20.30 Zwemmen of andere activiteit
20.30 - ±21.30 Afronden van de dag en naar bed

Op de laatste dag spelen we internationale wedstrijden!

“Ik gebruik de online trainingen, om mijn eigen trainingen te maken. Voor mijn leerlingen. Het zijn erg duidelijke en makkelijke opdrachten, die goed resultaat opleveren in korte tijd”.

Lisa Smelik
Lisa Smelik

Deze training was totaal anders dan ik gewend ben en dan in de positieve zin ervan. Ik weet nu zoveel beter hoe ik speel en waar ik in kan verbeteren. Daarnaast was het fysiek zwaar maar leuk en weten we als team veel beter hoe we moeten spelen. Aanrader!

IEMAND TEST
IEMAND TEST

Ik speel al een lange tijd tennis maar sinds ik ben gaan studeren kreeg ik trainen op een vast moment moeilijk voor elkaar en kostte het mij net te veel geld. Dat ik nu elke week gericht kan trainen met mijn tennismaten en mijn spel kan verbeteren is ideaal.

Luuk Schroen
Luuk Schroen

Toen ik net begon met tennissen kon ik wel een bal over het net heen krijgen maar het kosten mij erg veel moeite. Ik wilde graag beter worden (wat nog steeds veel beter kan) maar mijn service was echt een ramp en daar kan ik nu op vertrouwen en dat geeft een heerlijk gevoel. De trainingen helpen mij enorm!

Wessel Bastiaansen
Wessel Bastiaansen

Ik train één keer in de week met een groepje in Amsterdam en volg online de lessen bij Tennis the World. Deze combinatie vind ik erg prettig. Ik kan zelf kiezen wat ik ga doen, wanneer en elke keer steek ik er iets van op. Online leek mij in het begin een beetje gek, maar ze begeleiden mij goed

Arno van Oosten
Arno van Oosten

Toen wij Sam’s enthousiasme hoorde door de telefoon wisten wij dat hij het super naar zijn zin had. Bij ons gaat het er vooral om dat hij het naar zijn zin heeft en wij een veilig gevoel hebben.

Marion Scholtes – moeder van Sam
Marion Scholtes – moeder van Sam

Eerst was ik wat zenuwachtig omdat ik niemand kende maar dat ging snel weg toen we daar waren. Het was net alsof ik echt een international was.

Kevin Straathof
Kevin Straathof

Ik vond het erg leuk om Roel weer met jullie op pad te sturen. Goed geregeld en ik had een super blij kind weer thuis vol enthousiaste verhalen.

Mijanou – moeder van Roel
Mijanou – moeder van Roel

We gingen nu tennissen, met elkaar eten en naar het zwembad op 1 dag! Dat was heel gaaf! De wedstrijdjes vond ik ook erg leuk want ik had de beker gewonnen.

Yannick Bena
Yannick Bena

Referenties

Lees wat de kinderen en ouders over hun ervaring vinden!
Tennis the World
4.8
Gebaseerd op 21 recensies
powered by Google
Bob van Dijk
Bob van Dijk
11:47 21 May 20
Veel mensen zullen het gevoel kennen weinig vooruitgang te boeken met reguliere tennislessen. Als je bereid bent wat... sirieuzer aan de slag te gaan biedt tennis the world je echt de mogelijkheid je niveau op te krikken. Voor mij helpen vooral de video analyses. Ik kan daardoor gericht, stap voor stap aanpassingen doen aan mijn techniek. In mijn reguliere lessen had ik vaak het gevoel overladen te worden met technische tips waardoor het snel teveel werd, dit gaat via de video's veel beter. De website heeft een enorme berg nuttige video's met naast technische tips ook tactische video's. Een aanrader!lees meer
Lisa S
Lisa S
12:02 14 May 20
“Ik gebruik de online trainingen, om mijn eigen trainingen te maken. Voor mijn leerlingen. Het zijn erg duidelijke en... makkelijke opdrachten, die goed resultaat opleveren in korte tijd”.lees meer
Noah De groot
Noah De groot
12:34 08 Apr 20
Goede tips voor tennis.
luxekleding luxekleding
luxekleding luxekleding
13:15 13 Dec 19
Als ondernemer wil je zorgvuldig met je tijd omgaan. De trainingen van Tennis the world sluiten daar goed bij aan.... Hoogwaardig niveau op maat, trainingen wanneer het uitkomt tussen de afspraken door. Zeer goed georganiseerd en zeer professioneel.lees meer
Gietvloer Net
Gietvloer Net
13:13 13 Dec 19
Ik train één keer in de week met een groepje in Amsterdam en volg online de lessen bij Tennis the World. Deze... combinatie vind ik erg prettig. Ik kan zelf kiezen wat ik ga doen, wanneer en elke keer steek ik er iets van op. Online leek mij in het begin een beetje gek, maar ze begeleiden mij goedlees meer
Luuk Schroen
Luuk Schroen
14:32 08 Oct 19
Ik speel al een lange tijd tennis, maar sinds ik ben gaan studeren kreeg ik trainen op een vast moment moeilijk voor... elkaar en kostte het mij net te veel geld. Dat ik nu elke week gericht kan trainen met mijn tennismaten en mijn spel kan verbeteren is ideaal!lees meer
Wessel Bastiaansen
Wessel Bastiaansen
07:58 05 Oct 19
Als startend tennisser heb ik zelfs al na 1(!) training veel geleerd en verbeterd. Handig om jezelf verder te... ontwikkelen met de app! Hugo doet het met veel plezier en toewijding, en dat merk je 🙂lees meer
Vriso van Eek
Vriso van Eek
04:14 04 Jun 19
Dagtrip georganiseerd naar Roland Garros op zaterdag, de trainingsdag. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar was... super leuk en goed georganiseerd. Leuke, jonge, enthousiaste gast die Hugo. Volgende tennistrip gaan we weer met je mee!lees meer
Marion Scholtes-Kerkhofs
Marion Scholtes-Kerkhofs
09:26 13 May 19
Hugo sprak ons in Nederland aan over het toernooi in Duitsland en wij dachten meteen: dit is iets voor Sam. Je vraagt... je als ouder vantevoren af hoe je kind het gaat hebben. Maar Tennis the World heeft voor een unieke ervaring gezorgd. De eerste avond belde Sam en door zijn enthousiaste verhalen, hoorden wij dat hij het super naar zijn zin had. Bij ons gaat het daar vooral om, dat hij het naar zijn zin heeft en wij een veilig gevoel hebben. Sam vertelde ons ook dat veel spelers met hun ouders gaan, maar het is toch anders als je met Tennis the World meegaat. Je maakt veel internationale vrienden. Ook het leven op een tennispark vindt Sam leuk. Niet alleen het zelf spelen maar het kijken bij andere wedstrijden. Aanmoedigen, lekker chillen, wat eten en drinken, trainen. Toen hij thuis kwam, zei hij "Dit leven past echt bij mij!". Sam zou wel elke reis wel mee willen.lees meer
Peter Blauw
Peter Blauw
08:58 10 Apr 19
Mijn zoon is recent een dagje weggeweest naar de Kim Clijsters Academy. Hij heeft het met zijn tennismaten enorm naar... zijn zin gehad. Een intensieve dag, met veel afwisseling tussen trainen, wedstrijden en ontspanning . Prima verzorgde dag, bedankt Hugo #TennistheWorldlees meer
Erwin de Groot
Erwin de Groot
21:52 01 Apr 19
Goed georganiseerd, onvergetelijke mooie dag voor tenniskids! Succes jongens!
Julia Bless
Julia Bless
16:52 28 Mar 19
Mijn zoon heeft het heel erg leuk gehad op kamp!
Inspire Top Tennis
Inspire Top Tennis
19:00 25 Mar 19
Hugo van TTW is een echte tennisliefhebber en wil door middel van de reizen die TTW aanbiedt jeugdspelers een... fantastische ervaring bieden. Dit lukt hem dan ook uitstekend!lees meer
Jordy Slof
Jordy Slof
21:51 04 Jan 19
T waren echt 2 moiuu dagen bij de Kim Clijster Acedamy. Met enthousiaste begeleiders. Veel geleerd en was ook kei... gezellig.lees meer
Volgende beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TWO STRONG – Kim Clijsters Academy – 2 & 3 januari 2020”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping