fbpx

Train wanneer je wil: flexibiliteit en vrijheid.

Wellicht de twee kernwaarden die wij als mens steeds meer gaan waarderen. Je wil je eigen tijd bepalen en werken aan jouw doelen wanneer het jou uitkomt.

Vaker de baan op met de juiste mensen.

Het belangrijkste is dat je vaker de baan op gaat, maar HOE DAN!? is jouw vraag. Onze methodiek helpt je daarbij en zorgt ervoor dat je mede door tips en onze online omgeving met gelijkgestemden de baan op gaat.

Groei mee & zit nergens aan vast.

Wij vinden het belangrijk dat je groeit en blijft verbeteren. Daarom blijven wij ook nieuwe trainingen maken. Daardoor ben je nooit klaar met progressie boeken. Bevalt onze aanpak jou toch niet, dan kan je elke maand opzeggen.

Het probleem

Je tennist graag, heel graag. Je bent geen Roger Federer, maar je voelt je graag wel zo. Door 1x in de week te trainen bij je tennisschool haal jij voor je gevoel niet het maximale uit jezelf (en dat klopt). Je wil meer progressie boeken en het zou jou wel wat lijken als dit kan met mensen die net als jij ook zo fanatiek zijn. Helaas kan de tennisschool je lastig meerdere lessen aanbieden in een perfect groepje of het kost je simpelweg te veel geld.

De oplossing

Vaker trainen, je progressie meten en met de juiste mensen in contact zijn die jou naar het volgend level brengen. Dat gaat jou een top gevoel geven. Want stel je voor dat je in een vast ritme uren maakt op de baan, precies weet waar je aan moet werken en ziet dat je progressie boekt? Dat gaat voldoening geven en je plezier wordt verhoogt omdat je in contact komt met mensen die net zo gek van tennis zijn als jij. In ons programma kom je met deze mensen in contact, ga je vaker trainen en gerichter trainen dan ooit.

Ik train één keer in de week met een groepje in Amsterdam en volg online de lessen bij Tennis the World. Deze combinatie vind ik erg prettig. Ik kan zelf kiezen wat ik ga doen, wanneer en elke keer steek ik er iets van op. Online leek mij in het begin een beetje gek, maar ze begeleiden mij goed

Arno van Oosten
Arno van Oosten

Toen ik net begon met tennissen kon ik wel een bal over het net heen krijgen maar het kosten mij erg veel moeite. Ik wilde graag beter worden (wat nog steeds veel beter kan) maar mijn service was echt een ramp en daar kan ik nu op vertrouwen en dat geeft een heerlijk gevoel. De trainingen helpen mij enorm!

Wessel Bastiaansen
Wessel Bastiaansen

Ik speel al een lange tijd tennis maar sinds ik ben gaan studeren kreeg ik trainen op een vast moment moeilijk voor elkaar en kostte het mij net te veel geld. Dat ik nu elke week gericht kan trainen met mijn tennismaten en mijn spel kan verbeteren is ideaal.

Luuk Schroen
Luuk Schroen

De plek voor spelers van niveau 6, 7, 8 of 9 om te groeien.

Wanneer wij nieuwe trainingen maken groei jij met ons mee. Als je lid wordt hoef je dus nooit voor meer te betalen zodra er meer bij komt.

Wij verwachten van jou dat je blijft groeien, vandaar dat wij dat ook doen. Niet tevreden? Dan zit je bij ons niet vast aan lange contracten: maandelijks opzegbaar. 

Steeds meer waarde

Steeds meer resultaat

Nergens aan vast, altijd vrij.

Heeft lid worden zin in deze periode van corona?

Juist! Waar alle tennislessen op de baan niet doorgaan, kunnen wij samen met jou wel door blijven gaan. We hebben allemaal tactische, mentale en fysieke trainingen en blijven deze ook aanvullen zodat jij vanaf thuis progressie kan blijven boeken.

Word lid van de Community

Het is maandelijks opzegbaar!

START JE PROGRESSIE VANDAAG

Waarom zijn er beperkt aantal plekken?

Uiteraard willen wij ook groeien in aantal klanten, maar het belangrijkste is dat we de huidige klanten zo goed mogelijk helpen. Als we te veel mensen gaan proberen te helpen, helpen we niemand.

Doelgericht trainen met De Tennis Bibliotheek

Kies zelf wanneer en wat je gaat trainen. Jij bent de baas.

In ritme je progressie meten

Zodat je altijd weet hoe het ervoor staat en waar je op moet focussen.

We groeien met elkaar

Wij doen ook aan progressie en ritme: we vullen de trainingen aan en maken, terwijl jij lid bent, ons programma dus elke maand beter.

 

Daardoor groeien we met elkaar en organiseren we spontaan gave evenementen.

Veelgestelde vragen

Is er een 'niet goed, geld terug' garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een 'niet goed, geld terug' garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de Tennis the World Community bij je past.

Voor wie is dit precies geschikt?

Voor elke tennissers die beter wil worden en zelf wil bepalen wanneer er getraind wordt. Als je al tennisles volgt is dit de perfecte aanvulling om beter te worden, maar ook zonder tennisles is dit perfect. De leden van Tennis the World zijn van niveau 6-9 en zijn fanatiek. Ze tennissen zeker 2 keer in de week, of zijn van plan dat te doen waarbij wij hen helpen.

Wat is de duur van de overeenkomst?

Het is maandelijks opzegbaar!

Wat als ik de baan niet op kan?

Zelfs dan is dit lidmaatschap van waarde. We hebben namelijk workouts en tactische en mentale trainingen die je vanaf thuis kan uitvoeren. Ook dit vullen we aan waardoor je nooit verveeld bent en blijft groeien.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Color
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping