fbpx

Hoe Tennis the World begon
van dromer naar doener met dromen

2015 - Fit For Tennis
Idee om tennissers fysiek sterker te maken via de telefoon door gebruik te maken van een slimme app met tennis specifieke workouts.
2017 - Geboorte Tennis the World reizen
Tijdens de studie Sport, Mangement en Ondernemen kwam er in het 3e jaar eindelijk tijd om echt 100% te ondernemen. Een heel jaar staat in het teken van ondernemen en Hugo startte jeugdreizen voor fanatieke spelers naar het buitenland.
2019 - Kantelpunt van jeugdreizen naar Online Tennis Platform
Na geknaag en frustraties en het gevoel de fanatieke tennissers meer progressie mogelijkheden te geven ontstond Tennis the World als platform. Een plek waar fanatieke spelers van club niveau bij elkaar komen en altijd aan hun spel kunnen werken.
2020 - 350 aangesloten speler, 15 PRO-PRO leden!
Feestje! 350 aangesloten fanatieke tennissers en 15 PRO-PRO leden!
2020 - 650 leden, 40 PRO-PRO leden!
Feestje! 650 aangesloten fanatieke tennissers en 40 PRO-PRO leden.
2021 - Trainers verdienen PO punten vanaf nu, 1900 aangesloten spelers en 70 PRO-PRO leden!
Vanaf 1 juni 2021 kunnen trainers werken aan hun competentie door het PROgressie-PROgramma te volgen. Daarnaast zijn er nu 1900 aangesloten spelers en 70 PRO-PRO leden, waaronder een aantal trainers.

Geen trainer die alles een beetje kan
maar een team van specialisten

Hugo

Hugo

Eigenaar en hoofdcoach - Expert techniek & tactiek - je persoonlijke coach
Stefanie Carpentier

Stefanie Carpentier

Stel je vragen als betaald lid aan Stefanie over fysiek & leefstijl
Etienne Hartevelt

Etienne Hartevelt

Stel je vragen als betaald lid aan Etienne over fysiek & voeding
Nathan de Veer

Nathan de Veer

Stel je vragen als betaald lid aan Nathan over mentaal

Tennis the World - overal en altijd progressie boeken

Tennis the World verzet bergen en doorbreekt grenzen (tot nu toe alleen nog in NL en BE) om jou en elke andere fanatieke tennisser in de wereld altijd en overal te kunnen helpen richting een beter spel. Wij beloven jou in het eerste jaar dat je met ons werkt één niveau omhoog te gaan. Dat is nogal een belofte, maar is 100% haalbaar.

Bij Tennis the World geloven we in progressie, consistentie, vrijheid en de juiste omgeving.

In ons online platform kan jij progressie boeken wanneer het jou uitkomt, zorgen we met jou ervoor dat je elke dag en week een beetje progressie boekt (dat doet wonderen) en krijg je van ons de vrijheid die je wil hebben. Je kan bepalen wat jij wil trainen, wanneer en met wie… en als je het dan toch maar niks vindt, laten we je uiteraard ook vrij. Wel zo logisch!

Het is onze missie om alle gelijkgestemden fanatieke tennissers in de wereld bij elkaar te brengen (de juiste omgeving) en dat kan vandaag nog voor jou beginnen binnen ons platform: de Tennis the World Community.

Eigenaar van Tennis the World

Hugo Straver startte in 2017 met Tennis the World waarbij er vrij snel 8 gave jeugdreizen naar prof-academies zijn georganiseerd voor fanatieke tennissers. In totaal voelde 80 jeugdspelers zich voor eventjes een prof.

Hugo merkte dat er iets ontbrak in zijn eigen (tennis)leven en die van mensen om hem heen. Daarbij gelooft Hugo in de kracht van online wegens de vrijheid en mogelijkheden. Daarom startte hij in 2015 Fit For Tennis als online fitness programma voor tennissers, wat door studie niet genoeg aandacht kreeg. Wat er ontbrak was de mogelijkheid om buiten de vaak dure tennislessen nog extra te trainen om verder te komen als speler. Als jong jochie werd Hugo verliefd op de sport door Federer en Nadal te zien spelen op Wimbledon in 2008. Toen ontstond er nog geloof in het worden een prof. Nu is dat niet meer het geval, maar is er nog steeds de passie en behoefte om beter te worden.

Door het Tennis the World platform op te richten maakt Hugo het nu voor zichzelf mogelijk om gericht overal en altijd te kunnen trainen. En dan niet alleen maar een balletje slaan, maar ook een goede leefstijl, de juiste tactieken, mentale en fysieke trainingen en de tools om ook echt consistent te trainen.

Wil jij dit ook en je omgeving verbeteren. Word dat lid van dit afwijkende groepje tennissers!

Demo Image

Hugo Straver - Eigenaar

1x in het jaar naar Roland Garros en de ATP Finals: 100% inspiratie

Demo Image

Hugo Straver - Eigenaar

Demo Image

Brian Winters - Tour Operator Roland Garros

Demo Image

Casper Helmer - Marketing