fbpx

Tennis the World Club Clinic bij TV De Rietstap

Doel van de clinic

Deze korte intensieve clinic is voor de fanatieke tennisser van jullie club die als individu minstens één niveau omhoog wilt en graag met gelijkgestemden de baan op stapt. Voor elke tennisser is er tennisles bij een trainer, waar hopelijk veel gebruik van wordt gemaakt. Echter is één keer in de week training niet voor iedereen genoeg. Sommige leden willen meer. Meer trainen. Meer stappen maken en met meer fanatiekelingen omgaan. Wat ze alleen niet altijd willen is dubbel zoveel betalen.
In deze clinic geven we voor deze leden de oplossing en brengen we de fanatiekelingen bij elkaar.

Maak als lid van TV De Rietstap extra stappen in je spel

Wat je krijgt:

Een geheel verzorgde clinic

We zorgen ervoor dat we een uur met elkaar doelgericht gaan trainen en kennismaken met onze methode om technisch handig, tactisch slim, fysiek sterk en mentaal weerbaar te worden.

Doelgericht trainen wanneer jij dat wilt

Tennis is een sport met veel vrijheid en kansen. Onze methode geeft je de optie om doelgericht te gaan vrijspelen zodat je altijd en overal progressie kan boeken.

Doelgericht trainen voor 60 minuten en oneindig na de training

Tijdens de clinic gaan we doelgericht trainen en na de training heb je de optie om door te pakken met je spel middels ons online PROgressie PROgramma.

Impressie van de avond:

Datum: Woensdag 28 oktober
Tijd: 19:30-21:30
Kosten: Gratis!
Aantal deelnemers: 8-16

Aanmelden kan via toernooi.tvderietstap@gmail.com

Programma: 2 uur rammen en vlammen

Eerste 25 minuten Start event met uitleg
70 minuten Doelgericht trainen
25 minuten Afsluiting

Wie zijn de trainers?

Hugo Straver

Hugo Straver is eigenaar van Tennis the World. Maandelijks helpt hij mensen in het online programma om beter te tennissen in totale vrijheid op elk aspect waar het spel om vraagt. Dit om op en naast de baan te vlammen. Daarnaast is Hugo een ervaren trainer en zelf nog altijd een fanatiek speler. Hugo gebruikt de principes van het ondernemen en succesvolle leiders als methode op de baan, gestoken in een tennisjasje. Daarnaast is Hugo de host van de Tennis the World podcast waarin hij spreekt met o.a. Jacco Eltingh, Raymond Knaap, Robbe Ceyssens.

Etienne Hartevelt

Mijn naam is Etienne Hartevelt, Ik ben erg geïnteresseerd in de gezondheid van mensen en athletic performance. Aan het einde van mijn bachelor Sport, Management & Ondernemen realiseerde ik mij dat ik meer interesse had in de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam dan de marketing- en managementmodellen die wij op school toegeworpen kregen. Ik besloot mijn bachelor af te maken, maar daarnaast mij verder te scholen. Sindsdien ben ik een beetje doorgeschoten in de cursussen en clinics die ik heb gevolgd. Na het afronden van mijn master in high performance sport te Spanje, heb ik mijzelf beloofd geen opleidingen meer te doen en mij volledig op het werkveld te richten. Sinds 2019 werk ik voor mijzelf, waarin ik mensen begeleid naar een gezonder welzijn en betere sportprestaties. Ik begeleid een breed scala aan doelgroepen, van jong tot oud, van minder fit tot extreem fitte sporters, van onervaren tot ervaren en ga zo maar door.

Datum: Woensdag 28 oktober
Tijd: 19:30-21:30
Kosten: Gratis!
Aantal deelnemers: 8-16

Aanmelden kan via toernooi.tvderietstap@gmail.com