fbpx

De Kim Clijsters Academy 18 November – 2

De Kim Clijsters Academy - 18 November

Dit jaar gaat Tennis the World eendaagse reizen maken naar de Kim Clijsters Academy in België, zo ook op 18 november. Maak kennis met Tennis the World en ervaar hoe het is om een dag met ons weg te zijn, zodat je later ook weet of je voor meerdere dagen op reis wil. Deze mooie en inspirerende academie maakt het mogelijk onze doelen te behalen: jou te laten voelen als een echte internationale tennisser! Dit allemaal in één dag!

De Kim Clijsters Academy heeft 8 binnenbanen en 12 buitenbanen. Het is op deze dag inmiddels al koud buiten, dus spelen we binnen op de US Open hardcourt banen! Het kan bij slecht weer dus altijd doorgaan!

Tijdens deze dag wordt je geïnspireerd en gemotiveerd. Met leeftijdsgenoten (en vrienden) maak je de reis van je leven en krijg je tennisles van trainers van professioneel niveau. Plezier is echter bij ons het allerbelangrijkste. Daarom zorgen wij ook voor een onwijs leuke tennisles en fun-activiteiten. Wat je je hier bijvoorbeeld bij kan voorstellen is het zwemmen bij het tropisch zwembad (Centerparcs – Aqua Mundo), tafeltennis wedstrijdjes en spelletjes waar jij tot die dag nieuwsgierig over bent!

Van 14.00 tot 15.00 uur speel je een Tie-Break toernooitje tegen bijna alle andere spelers die met Tennis the World mee zijn. Dit zijn dus korte wedstrijdjes waarbij uiteraard leuke prijzen zijn te winnen! Van 15.00 – 17.00 worden er wedstrijden gespeeld met de originele wedstrijdtelling.

Vervoer
Wij vervoeren ons op deze dag in zeer veilige en nieuwe auto’s of personenbusjes van Peugeot. De begeleiders van Tennis the World rijden.
Verzamelplek
De verzamelplek is afhankelijk van waar alle deelnemers vandaan komen. Als de inschrijvingen bekend zijn wordt er één of meerdere plekken aangewezen om te verzamelen. Zo kan het zich dus voordoen dat er een Peugeot op jou staat te wachten in bijvoorbeeld Hoofddorp, een andere Peugeot in Zwolle en weer een ander in Eindhoven. Tennis the World = Iedereen mag mee! Waar de verzamelplekken definitief zullen zijn wordt na inschrijving met jou gecommuniceerd.
Betaalwijze en annulering
De betaalwijze gaat via een factuur. Je boeking staat vast wanneer je betaald hebt. Wij begrijpen dat er altijd iets kan gebeuren waardoor u de reis moet annuleren. Wij brengen €25 ,– annuleringskosten in rekening. Daarnaast adviseren wij u een annuleringsverzekering af te sluiten. Vul het formulier hiernaast in om je aan te melden, en zorg dat je dit invult met jouw ouders. De reis gaat door bij minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers.
139,95
Prijs
p.p. (129,95,- p.p. bij groep van 3 of groter)
  • Speel internationale wedstrijden en krijg training op wereldniveau
  • Met fanatieke tennissers en vrienden op reis
  • Word lid van de Tennis the World Community
  • Een ervaring die je nooit meer vergeet
  • Alles verzorgd door TTW = rust voor je ouders!

Programma

8.30 Vertrek bij verzamelplek(ken)
10.00 - 11.30 Bij TC Bocholt TTW les
11.30 - 12.00 Naar KCA & eten
12.00 - 13.00 Training van KCA
13.00 - 14.00 Lunch & rondleiding
14.00 - 15.00 Tie-Break toernooitje
15.00 - 17.00 Internationale (UTR) wedstrijden
17.00 - 18.00 Naar Aqua Mundo en avondeten
18.00 - 20.00 Zwemmen bij Aqua Mundo
20.00 - 22.00 Van Aqua Mundo tot bij de verzamelplek(ken)