fbpx

The Preparation Project: voor als je beter voorbereid wil zijn dan ooit

Transformeer je fysiek en techniek in 4 weken

4 weken traject: The Comeback

Het programma voor spelers die minstens 1 niveau vooruit willen gaan

Het 4 weken traject ‘The Comeback’ is iets voor jou als je voor minstens 2 maanden geen officiele wedstrijd speelt en je aan het juiste wilt werken in de ‘off-season’. Waar je tijdens wedstrijden niet wil sleutelen aan je fysiek en techniek, wil je dat nu juist wel. Zodat als je weer een wedstrijd speelt, je er ook echt klaar voor bent.

Als je in de toekomst wil winnen, moet je in het heden investeren.

Werken aan je tennis conditie

Je technische bottleneck aanpakken

Ons 'Progressie Protocol' geeft je inzicht in je progressie. Om verder te komen helpen wij je met al onze cursussen en het 'Progressie Programma'.

Zonder blessures en met meer vertrouwen de baan op

Wij vinden het belangrijk dat je groeit en blijft verbeteren. Daarom blijven wij ook nieuwe trainingen maken. Daardoor ben je nooit klaar met progressie boeken. Bevalt onze aanpak jou toch niet, dan kan je elke maand opzeggen.

Het probleem

Er staan voorlopig geen wedstrijden op de planning, je voelt je niet uitgedaagd en je weet niet wat je nu kan doen om wel stappen te blijven maken in je spel.

De oplossing

De oplossing is dan juist nu je fysiek en techniek naar het volgende level te tillen. Tijdens de competitie en toernooien wil je snel zijn, mooie slagen spelen en niet met spierpijn of twijfels over de baan lopen. Om in je eerst volgende wedstrijd goed te kunnen spelen, ga je vanaf vandaag werken aan een sterker en beter fysiek en techniek.

3-staps methode

1. Helderheid

Zodra je bij ons start, gaan we eerst zorgen voor helderheid: waar sta je precies. Je start met onze Assessment en voert het PROgressie-PROtocol uit. Vanaf dan kan je pas verder.

2. Doelgerichtheid

Je weet nu waar je aan moet werken. Wij zorgen dat je ook weet HOE je het aan kan pakken op en naast de baan. Helderheid + uitvoeren = ?.

3. Meten

Je werkt hard, maar levert het ook resultaten op? Dat gaan we in een vast ritme meten! Elke maand doe je een progressie test middels het PROgressie-PROtocol. Hierdoor weet je of je op de goede weg bent, of dat je moet bijsturen.

Mik. Raak. Meet.

Wat je dus precies krijgt

Een 4 weken programma Zodat je voor 4 weken precies weet wat je moet doen
Altijd en overal kunnen trainen Je krijgt een account in ons platform, waardoor je altijd aan je spel kan werken
1 dag trainen - 1 dag rust verhouding Je gaat 3x in de week trainen. Op de baan of naast de baan. Met 4 dagen rust. Zondag is altijd off-day.
Een fysiek programma volgen voor 4 weken Met oefeningen die je sterker, sneller en minder blessuregevoelig maken
De basistechniek begrijpen en analyseren Waardoor je kan werken aan één aspect die voor jou het verschil gaat maken
Oefeningen voor op de baan Zodat als je gaat vrijspelen, je precies weet wat je te doen staat

Wat je niet wil voorkomen:

'Pff... ik moet echt weer opstarten'

Je wil voorkomen dat je bij je eerst volgende wedstrijd een blessure krijgt, net aan verliest omdat je geen ritme had of nog steeds die slag niet hebt verbeterd waar je al tijden tegen aan loopt...

2 bonussen

50% korting op kleding van Bidi Badu

Als jij wint, winnen wij ook. En als wij winnen, win jij ook: wij werken samen met kledingmerk Bidi Badu. Als lid van het PROgressie-PROgramma krijg je 50% (!) korting op hun kleding.

Insturen van je slagen en advies krijgen van een TTW coach

Dit is echt een no-brainer. Nergens krijg je dit. Voor videofeedback vragen wij al meer dan dit hele traject. Daarom kunnen wij je ook geen uitgebereide feedback geven, maar kijken wij wel naar je slagen en adviseren wij jou 1 slag en 1 onderdeel in je slag aan te pakken.

Je kan alleen leren van trainers met een oefenmindset

Een gevalletje: Practice what you preach

Elke trainer in onze organisatie is zelf ook een fanatieke speler. We zijn geen machines, maar mensen die precies weten waar onze leden tegenaan lopen. Door de ‘oefenmindset’ te hebben leren we elke dag een beetje meer en dat geven we door aan de leden. Zo kan je ons kennen van de Tennis the World podcast, waarin we de expert binnen de tennissport interviewen. We trainen zelf op regelmatige basis en leren van de experts om ons heen. Wij brengen onze kennis op een vernieuwde manier over naar anderen met als doel zoveel mogelijk fanatieke tennissers te helpen professioneler te trainen.

Onze fantastische garantie (al zeggen we het zelf)

Ben je niet tevreden met traject The Comeback?
Dan heb je 14 dagen de tijd om dit aan te geven.
Je krijgt 100% terug gestort.

Voor de twijfelaars:

Veelgestelde vragen

Kan ik maandelijks opzeggen?
Ja, je kan bij ons altijd opzeggen. Op die manier ben je echt een vrije tennisser en zit je niet vast aan kosten.
Wat als ik na 7 dagen niet overtuigd ben?
Dan zeg je je lidmaatschap op en heeft het je niets gekost.
Kan ik bij aanmelden met jullie een persoonlijk plan opstellen?
Ja, dit kan de eerste keer gratis om je kennis te laten maken met onze methode van plannen. Daarna kan dit tegen betaling.
Waarom Tennis the World?
Omdat wij je helpen met meer dan alleen het slaan van de bal. We zijn een jong maar ervaren team die zelf doet wat het de klanten adviseert. We helpen je met plannen, dat je daadwerkelijk gaat trainen, je mindset, je tactieken, je fysiek en de leefstijl die nodig is om daadwerkelijk beter te worden. Het mooie hiervan is, is dat jij de baas blijft in wanneer, waar en wat je traint! Totale vrijheid dus.
Doen jullie ook aan video-feedback?
Ja, dit aanbod is alleen beschikbaar voor onze leden.
Blijft jullie aanbod uitdagend?
Zeker, je krijgt zelfs elke week een nieuwe training. Hocus pocus, de key is focus.

Yes! Nog meer reviews!