fbpx

Training Optimaal Mentaal

90 minuten durende training om te gaan van weten naar kunnen en doen*.

*Nu gratis - normale waarde: 35 euro per persoon

Training Optimaal Mentaal

Doel van de training

Deze korte, intensieve en inhoudelijke (met aantal oefeningen) training is gericht op de fanatieke tennisser die wil groeien en het volgende herkent:

Je kan heerlijke ballen slaan, je speelt de sterren van de hemel tijdens het trainen, vrijspelen of een moment van de wedstrijd. Maar op een bepaald moment raak je even helemaal de kluts kwijt. Je had nog zo getraind op je service maar ineens komen er dubbelfouten en is er niets meer te zien van de getrainde uren. 

“Jij” begint tegen “jezelf” te spelen en begint tegen jezelf te praten: “raak de bal nou eens hoger!”, “Kom op nou man!” en “Je kan beter stoppen met tennis”. 

Deze training heeft als doel je meer concentratie en zelfvertrouwen te geven waardoor je als resultaat met meer plezier op de baan staat en vaker voor elkaar krijgt wat je wil. We werken aan jou, je spel en de doelen die je hebt (of gaat maken).

Weten vs Kunnen

Zoals jij als tennisser al lang gemerkt hebt heb je het in je om goede ballen over het net te slaan. Niks is zo frustrerend als weten dat je iets kan maar het niet doet. Om daar aan te werken en de principes te leren kennen waardoor je de overstap maakt van weten naar kunnen (en doen) is erg interessant. 

Je zal tijdens deze training een introductie krijgen van iets waar je als tennisser en mens hoopte dat je er eerder van wist.

Waarom we doen wat we doen:

Het is onze missie tennis dromen uit te laten komen.

Leer. Groei. Beheers.

Ga tijdens deze training aan de slag met iets wat het begin kan (kan; want je moet er zelf uiteindelijk mee aan het werk gaan op de baan) zijn van een nieuwe groeifase voor jou als speler.

Eerstvolgende training:

Datum: 1,5 uur tijdens ATP Finals Trip

Locatie: Londen, Hotel tijdens ATP Finals Trip 

Investering: Gratis – bonus tijdens de trip.

Trainer: Hugo Straver

*als je mee gaat naar de ATP Finals kan je de training volgen. Koop je dus de reis naar de ATP Finals, kan je als bonus gratis de training volgen.