fbpx

Waarom een eigen tennisnet kopen een goed idee is

Waarom een eigen tennisnet kopen een goed idee is

In deze blog ga ik het hebben over het kopen van een eigen tennisnet.

In de vorige blog had ik het over waarom je geen Swingball of Tri-Tennis moet kopen als je daadwerkelijk beter wil gaan tennissen.

Nu leg ik uit waarom een eigen tennisnet kopen in tijden van quarantaine juist wel een goed idee is.

 

Reden 1: Ultieme vrijheid

 

Vrijheid is een kernwaarden van Tennis the World. Bij ons kan je altijd en overal trainen van een vast laag bedrag per maand en is het ook maandelijks opzegbaar = vrijheid. Je kan vanaf huis tactische, technische, fysieke en mentale trainingen volgen, maar uiteindelijk moet je het natuurlijk nog wel op de baan gaan uitvoeren.

Op dit moment van schrijven zitten we allemaal thuis vanwege het coronavirus en als jij de ruimte hebt voor een tennisnet: koop het.

Het bied je onwijs veel vrijheid om te blijven spelen en te trainen. In combinatie net ons lidmaatschap heb jij deze kernwaarden 100% uitgespeeld.

Dus als jij een tennisser bent die flink baalt dat er niet getennist kan worden, wel graag progressie blijft boeken en zelf wil bepalen wanneer er getennist wordt… weet je wat je te doen staat.

Reden 2: Het is niet duur

Oke, de Swingball is ook niet duur, maar een eigen tennisnet al helemaal niet.
“Huh… de Swingball is 23 euro en een eigen tennisnet is snel 80 euro. Leg dat een uit.”

Je snapt ‘m zelf waarschijnlijk al: als jij beter wil worden heb je na 10 min genoeg van de Swingball. Daarbij draagt het niet bij aan je doel (beter worden) = duur.
Kan je echter voor 3/4x zoveel geld meer dan 20x tennissen en ook nog eens progressie boeken = goedkoop.

Soort van reden 3: Geen perfect product (of toch wel)

Natuurlijk is het niet te vergelijken met een tennisnet dat je gewend bent bij je club. De tennisbaan is ook totaal anders. Desalniettemin levert je dit ook weer veel op. Doordat de baan vooral slechter is, dwingt dit jou als tennisser om betere skills te ontwikkelen  en je aan te passen aan je omgeving.

Niet perfect is dus misschien wel perfect.

Maak er het beste van in deze periode en laten we uiteraard hopen dat we zo snel mogelijk wel weer de baan op kunnen.

Mocht je meer progressie willen boeken en overal en altijd dit willen doen voor een vast laag bedrag per maand: word dan lid! 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *