fbpx

Waarom je nooit een Swingball of Tri-Tennis moet kopen

Waarom je nooit een Swingball of Tri-Tennis moet kopen

Je bent aan het kijken om een een swingball of een Tri-Tennis te kopen omdat je…:
– … kind het graag wilt (en beter wil tennissen).
– … graag wilt dat je kind wat te doen heeft.
– … het zelf graag wilt (en beter wil tennissen).
– … het fijn vind om vanaf thuis je spel te verbeteren.

 

Waarom je het niet moet kopen

Laat ik beginnen met dat je het altijd zelf moet weten wat je met je geld doet, maar verwacht niet dat het goed is voor de resultaten op de baan.

Als je het puur koopt omdat je een Swingball of Tri-Tennis geweldig vindt en er maar niet mee op kan houden, koop het!

Waarom je het niet niet moet kopen is omdat het geen drol met tennis te maken heeft.

 1. Je slaat een bal doelloos ergens tegenaan.
  1. Het geeft je als fanatieke tennisser geen feedback op je geslagen bal. Hierdoor denk je misschien dat je de bal goed slaat, maar in realiteit sla je misschien wel elke bal dik uit of in het net.
 2. Het kost je veel geld.
  1. En als je het dus geweldig vindt omdat je dit ergens anders ook gemerkt hebt, dan is het uiteraard veel geld waard. Maar naar mijn mening kan je zeker met de Tri-Tennis een hoop leuke dingen doen zoals tennisles volgen, 30+ maanden (bijna 3 jaar) lid zijn bij Tennis the World of zelfs op vakantie.
  2. Swingball: ongeveer 23 euro. Een koopje, maar gekeken naar punt 1 nog minder dan de Tri-Tennis.
  3. Tri-Tennis: ongeveer 800 euro. Das een hoop.
 3. Je bent er snel op uitgekeken.
  1. Het is allemaal een mening wat hier staat, maar ik ben in ieder geval snel uitgekeken op een bal die steeds op een soortgelijke manier terug komt. Iets wat juist een potje tennis zo mooi maakt: strijden tegen je tegenstander die het je zo moeilijk maakt.

Waarom wij er geen fan van zijn

Waarom wij er bij Tennis the World geen fan van zijn is omdat het je vooral weinig progressie oplevert als tennisser. Progressie boeken vanaf thuis, de baan of de andere kant van de wereld is waar wij voor wakker worden en hard werken. 

En als iemand dan vanwege het corona-virus of wat voor reden dan ook deze investering doet met de gedachte hier als fanatieke tennisser veel progressie uit te halen, help ik je hopelijk op tijd uit deze droom. Dat scheelt je een duurkoop.

Mocht je toch wel de aankoop willen doen, dan hoop ik uiteraard dat er veel plezier wordt beleefd en het niet tegenvalt!

Mijn buurmeisjes kunnen bijvoorbeeld gerust een uurtje kei hard tegen de Swingball aanmeppen. Dat is een win voor de ouders en een win voor de kids… maar ik kan je wel alvast vertellen welke kant de bal opgaat zodra ze op de tennisbaan staan, en dat is niet het net over! 😛

Wil jij gericht trainen in plaats van wild tegen een bal aan rossen? Meld je dan aan als lid! 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *