fbpx

Deze zomer voelen als een echte prof!

Inspiratie, groei, verbinding en ontdekking.

NAAR DE KIM CLIJSTERS ACADEMY...
IS DIT WEL IETS VOOR MIJ?!
Wel als je echt gek bent van tennis en wilt groeien. Als je één keer in de week tennist en het niet helemaal geweldig vind, dan kan je hier maar beter niet aan beginnen. Vind je tennis wel onwijs cool? Dan is dit echt iets voor jou! Je gaat internationale wedstrijden spelen, trainen op prof niveau en de leukste dingen mee maken. Training krijg je van de Kim Clijsters Academy, begeleiding van Tennis the World. Je hebt de keuze uit 1 dag, 2 dagen, 3 dagen of 5 dagen. Bij 3 en 5 dagen gaat het team met je de verdieping in als speler (extra focus op mentale aspect): echt grote stappen maken deze zomer!

“KLINKT LEUK MAAR IK VIND DAT BEST SPANNEND, WIE ZIJN JULLIE!?"

Dat snappen wij heel goed. Zo'n reis maken zonder je ouders is ook echt spannend, maar wij zorgen er met ons team voor dat het helemaal goed komt. Ikzelf, Hugo Straver, was vroeger waarschijnlijk een beetje zoals jij: helemaal gek van tennis en toe aan een extra ervaring. Vanaf het moment dat ik op TV keek naar Federer tegen Nadal op Wimbledon 2008 was ik verkocht voor de sport. Voetbal verdween en tennis ontstond in mijn leven en is zeker nog niet verdwenen. Wat ik alleen miste was een ervaring om me te voelen als Federer of Nadal. Ik was niet goed genoeg om internationale toernooien te spelen. Daarom ben ik Tennis the World gestart: voor spelers zoals jij en ik deze tennisdroom wel uit laten komen!

Referenties

Lees wat de kinderen en ouders over hun ervaring vinden!
Marion Scholtes – moeder van Sam
Marion Scholtes – moeder van Sam

Toen wij Sam’s enthousiasme hoorde door de telefoon wisten wij dat hij het super naar zijn zin had. Bij ons gaat het er vooral om dat hij het naar zijn zin heeft en wij een veilig gevoel hebben.

Kevin Straathof
Kevin Straathof

Eerst was ik wat zenuwachtig omdat ik niemand kende maar dat ging snel weg toen we daar waren. Het was net alsof ik echt een international was.

Mijanou – moeder van Roel
Mijanou – moeder van Roel

Ik vond het erg leuk om Roel weer met jullie op pad te sturen. Goed geregeld en ik had een super blij kind weer thuis vol enthousiaste verhalen.

Yannick Bena
Yannick Bena

We gingen nu tennissen, met elkaar eten en naar het zwembad op 1 dag! Dat was heel gaaf! De wedstrijdjes vond ik ook erg leuk want ik had de beker gewonnen.

Sam Scholtes
Sam Scholtes

Voordat je op reis gaat is het spannend, maar ik ben nu een fantastische ervaring rijker. Ik heb wedstrijden gespeeld tegen spelers vanuit de hele wereld.